Logo Ringsaker Industriservice AS  

Skjæring med gass, plasma og vann gir mange muligheter

Gass- og plasmaskjæring

Vår Multitherm skjæremaskin benytter plasmaskjæring og gasskjæring, også kalt autogenskjæring. Med den kan vi skjære svart stål med en tykkelse på inntil 200 mm eller mer, og syrefast og rustfritt stål med en tykkelse på inntil 50 mm. Den kan også skjære under vann, for å gi mindre varmepåvirkning på materialet. Maskinen har et arbeidsområde på 3000 x 8000 mm, og skjærer med en hastighet på opp til 35 meter i minuttet. Den kan også bore, gjenge og merke materialet. Raskt, presist og effektivt.
Se videoen vår for bilder og info, og ta gjerne kontakt med oss.

Plasmaskjæring og gasskjæring

Vannskjæring

Vann og sand skjærer så godt som alt! Et av veldig få unntak er herdet glass. Vi vannskjærer så og si alle emner som kan legges på et skjærebord; flate, lange, smale. Runde og firkantede hulprofiler kan også skjæres.

Våre maskiner skjærer i disse formatene:
Maskin 1: 1500 x 3000 mm
Maskin 2: 3010 x 6470 mm

Fordeler med vannskjæring av metall:
I motsetning til gass, plasma og laser, kan vannskjæring brukes på ALLE metaller, med tykkelser fra 0 til 175 mm, også herdet stål og slitestål. Alle skjærekanter blir helt skarpe og frie for slagg, i tillegg til at det ikke oppstår varmespenninger eller fargeforandring.

Vannskjærer
Vannskjæring


Andre bruksområder for vannskjæring:
- Gummi og pakningsmateriale
- Plast / komposittmaterialer
- Keramikk, fliser, stein, skifer - tilskjæring av format, eller detaljer for utsmykning
- Gulvbelegg
- Trematerialer, byggplater, kartong

Vi kan bruke alle typer CAD-filer, og til en viss grad digitale fotografier, til å lage skjæreprogram. I tillegg kan vi lage program etter skisser og vanlige tegninger. Ved behov kan vi bidra med å lage tegninger og beregninger helt fra starten.

Vi har en del materiale på lager:
Vanlig stål, rustfritt og syrefast stål, aluminium, noen plasttyper. Andre materialer kunden ikke har selv, skaffer vi raskt via daglige vareruter fra Mjøsbyene og Oslo-området.
Ved behov tilbyr vi videre bearbeiding: klipping, knekking, sveising, boring, gjenging, maskinering og montering.

Kontaktpersoner:
John Hauger
Tlf. 623 67 370 / 99 51 13 14 - e-post: john.hauger@rias.no

Emir Muric
Tlf 623 67 370 / 47 60 05 11 - e-post: vann@rias.no