Logo Ringsaker Industriservice AS  

Bilder og video av våre prosjekter og produkter

Her ønsker vi å vise mangfoldet i det vi driver med, og gi dere som er interessert litt bedre innsikt i hvilke muligheter som finnes hos oss. Tusen takk til alle våre kunder for spennende oppdrag og stadige utfordringer! Vi takker for tilliten og ser frem til neste oppdrag.


For detaljert liste over kunstverk vi har produsert eller vært innvolvert i se "Kunstverk".

Dersom du følger oss på Facebook får du mange flere bilder og filmsnutter av hva som foregår til enhver tid! Vi håper å treffe deg der!

Denne filmen gir et innblikk i noe av det som foregår i vårt verksted. (Hvis du trykker på firkanten nede til høyre så får du fullskjem.)
Film av ustyr som er levert hos Moelven Eidsvold Værk. Dersom du er interessert i å vite mer om utstyret, eller mer detaljert om hva vi har levert akkurat her, så ta gjerne kontakt!
Sorteringsanlegg
Arven etter Odden Verksted AS inneholder kunnskap og spesifikasjoner for å lage store, solide maskiner som brukes i forbindelse med sortering og pakking på sagbruk. Vi har siden overtagelsen levert flere slike. Se gjerne deres gamle hjemmeside for oversikt over hvilke type maskiner, eller en av våre videoer som viser dem i bruk.
Snøkrull settes sammen
Vi har opp gjennom årene levert mange forskjellige kunstverk, i sammarbeid med kunstnere som har stått for designet og ideen. Dette er Snøkrull som nå står i Trysil, mens den blir montert hos oss. Kunstner: Geir Stormoen.
Snøkrull i Trysil
Her er Snøkrull ferdig montert utenfor Trysil. Flott, ikke sant? Vi har hatt mange artige kunstprosjekter sammen med Geir Stormoen, blant andre.
Skibladner repareres
Pinsehelga 2012 stoppet Skibladner opp. Vi kunne stille opp å lage nødvendige deler og reparere det som trengtes for å få Mjøsas hvite svane i gang så fort som mulig. Siden da har vi hatt mange oppdrag for dem, og AS Oplandske Dampskibselskap er en spennende og god kunde.
Nueva Aldea, sagbruk
Ringsaker Industriservice AS har gjennomført mange oppdrag i form av montasjeledelse, montering og igangkjøring ved store saganlegg i Norge, Sverige, Australia, Chile og Argentina. Bildet er fra Nueva Aldea i Chile, sagbruket drives av Arauco. Det kan sages med en hastighet på helt opp til 150 m i minuttet i saglinjen her. USNR, tidligere Söderhamn Eriksson AB, har levert utrustning og styresystem.
Gaselle 2017
Takk til gode kunder og dyktige ansatte som gjorde oss til Gasselle i 2017!
Siden er under oppdatering, så her vil det kommer mer etterhvert!
Vi ønsker deg en trivelig dag, takk for at du kikket innom!