Forside

Kontakt

Vannskjæring

Maskiner og utstyr

Galleri

 

 

 

Vår største vannskjærer har roterbart strålehode som gjør at det kan skjære i vinkel, og et arbeidsområde på 3010 x 6470 x 175 mm. 

 

Trykk her for å se artikkel fra Ringsaker Blad i januar 2008, etter innkjøp av vår første vannskjæremaskin.

Ringsaker Industriservice AS samarbeider med USNR, tidligere Söderhamn Eriksson AS, og har en egen servicebil for oppdrag i den forbindelse.

 

Nå i 2016 har samarbeidet vart i 25 innholdsrike år. Se mer litt lengre ned på siden, bilde fra Chile.


Bildene til venstre viser Cambio barkemaskiner.

Odden Verksted AS har utviklet, produsert og levert utstyr til trelastindustrien i mer enn 60 år.

Siden Odden Verksted ble en del av Ringsaker Industriservice, har det blitt levert store ordre både til Moelven Mjøsbruket og Moelven Soknabruket, og mer er på gang.

 

Les artikkel fra magasinet Treindustrien om utskiftningen på Sokna her.

Ringsaker Industriservice AS har mange og varierte oppdrag. Da Skibladner stoppet før pinsehelga 2012, stilte vi med mannskap som jobbet helga igjennom for å få Mjøsas hvite svane på vannet igjen så fort som mulig. Se artikkel fra Hamar Arbeiderblad.

Vi har et godt samarbeid med Oplandske Dampskibsselskap AS.

 


Ringsaker Industriservice AS har gjennomført mange oppdrag i form av montasjeledelse, montering og igangkjøring ved store saganlegg i Norge, Sverige, Australia, Chile og Argentina.

Bildet øverst er fra Nueva Aldea i Chile, se hjemmeside, her finner du også videoer av sagbruket. Det nederste bildet er fra Valdivia i Chile. Begge sagbrukene drives av Arauco.

Fakta: Det kan sages med en hastighet på helt opp til 150 meter i minuttet i saglinjen i Nueva Aldea, Chile. Anlegget tilhører det Chilenske konsernet ARAUCO SA, som er verdens 13. største produsent av saget trevirke, og som har 16 sagbruk, de fleste i Chile og 2 i Argentina.

USNR, tidligere Söderhamn Eriksson AB, har levert utrustning og styresystem til minst 8 av Arauco’s anlegg, og dessuten gjennomført flere oppgraderinger.  

Ringsaker Industriservice AS sto for blant annet heising og montering av minnesmerket for Anders Sandvig utenfor Maihaugen, som er designet av RAM Arkitektur. Se artikkel fra GD.
(Foto: Kari Utgaard/GD)

 

Iso3 er et revolusjonerende produkt innen byggebransjen, som produseres av Moelven Iso3, et samarbeid mellom Mjøsplast AS/MjøsCon AS og Moelven ASA. Produksjonslinjen er konstruert med bistand fra Ringsaker Industriservice AS.

Se også artikkel fra Byggaktuelt her og Teknisk Ukeblad her.

 

Ringsaker Industriservice AS er medlem i TotAl-gruppen
"TotAl-gruppen (Toten Aluminium) er en industriell nettverksorganisasjon med formål å styrke innovasjon og verdiskaping i bedrifter engasjert i foredling av aluminium. Gruppen har 41 medlemsbedrifter med totalt omlag 3000 ansatte."

 

Ta gjerne en kikk i vår nye brosjyre!   


 Her er linker til diverse artikler du finner på nett, der vi har vært involvert i forskjellige små og større prosjekter:

Globe, kunstner Geir Stormoen, skal stå utenfor Yara’s hovedkontor i Oslo. Bilder og artikkel fra Ringsaker Blad. Siste bilde er etter den har kommet på plass i Oslo. På kveldstid er det lys inni globen.

Prøysenstjerna. Artikkel fra Ringsaker Blad.

Utvidelse av lokaler, og litt om bedriften, artikkel fra Ringsaker Blad 2012.

Heiseåk for store elementer for Ringsaker Takelementer.

Verdens største ostehøvel – ostehøvelen 90 år. Dette var det også innslag om på NRK, Norge Rundt 1/5-15, med en liten snutt fra vårt verksted.

Kongle og skulptur for Geir Stormoen / Skulpturparken ved Bærums Verk

Produksjonslinje for P-element, MjøsElement AS

 

Ringsaker Industriservice AS - post@ringsaker-industriservice.no - Storgata 38, Postboks 200, 2391 Moelv, Tlf.: 623 67 370